GameStar 2019/12 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM19/12
Teljes játék: Oddworld: Call of Juarez (Steam)Miután Billy Candle éveken át eredménytelenül hajkurászta Juarez legendás aranykincsét, hazatér anyja és mostohaapja farmjára, ahol mindkettejüket holtan találja. E sorsfordító pillanatól fogva az élete másból sem áll, csak menekülésből, miközben kétségbeesetten igyekszik bebizonyítani ártatlanságát, és a valódi tettes nyomára bukkanni. Nincs könnyű dolga, hiszen buldogként ragad rá néhai mostohaapja idősebbik fivére, a polgárháborús veteránból lett prédikátor, aki random Biblia-idézetek kíséretében zúdít golyózáport ellenségeire. Annak idején a vadnyugati környezetbe helyezett Call of Juarez hozta meg a Dead Island és Dying Light sorozatokat jegyző Techland számára az első nemzetközi sikert. Különlegessége a párhuzamosan futó narratíva, a hol az egyik, hol a másik szereplő szemszögéből átélt cselekmény, valamint az eltérő karakterekhez igazított játékmenet. Ezzel a remekbe szabott FPS-sel búcsúztatjuk 2019-et. Jó szórakozást kívánunk!
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer