GameStar 2019/06 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM19/06
Teljes játék: TacomaNincs még két éve, hogy bemutatkozott a sokszorosan díjnyertes Gone Home fejlesztőinek legújabb játéka, amely mind terjedelem, mind kidolgozottság tekintetében túlmutat elődjén. A Tacoma története ugyanannyira személyes, ám ezúttal nem csak hogy több szereplő féltett titkait csalogathatjuk ki a napfényre, hanem adott egy központi cselekményszál is a maga hasonlóképpen izgalmas, kibogozásra érdemes rejtélyével. A feladatunk kideríteni, hogy mi váltotta ki a címbéli űrállomás rendszereinek meghibásodását, és mi lett a hatfős legénység sorsa. A történtekre egy AR-eszköz segítségével tudunk fényt deríteni, ezzel gyakorlatilag bármikor megállítható, szabadon visszatekerhető felvételként élhetjük át az incidenst megelőző, illetve azt követő órák eseményeit. Ily módon hozzájuthatunk fontos információkhoz (például kulcskódokhoz), amelyek egy lépéssel közelebb visznek a megfejtéshez. Jó szórakozást!
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer