GameStar 2019/05 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM19/05
Teljes játék: Worms Clan WarsMúlt havi nagyszerű, de vitathatatlanul nyomasztó játékunk után úgy éreztük, mindannyiunkra ráférne egy kis bohóság, emiatt májusban egy kupac kopasz kukaccal lepünk meg benneteket, mégpedig állig felfegyverzett gyűrűsférgekkel. Belegondolni is szédítő, hogy lassan negyedszázada indult világhódító útjára a Scorched Earth sikerét meglovagoló sorozat, és azóta a kukacok az összes létező platformra betették a láb… akarom mondani, lyukat fúrtak mindenbe az Amigától a Nintendo Switchig, az MS-DOS-tól a Windows 10-ig. A 2013-as Worms Clan Wars fejlesztői egyaránt gondoltak a magányos farkasokra és a kiterjedt baráti körrel rendelkező játékosokra is. Előbbiek a 25 küldetésből álló kampány során csiszolgathatják képességeiket, míg utóbbiak klánokba verődve mutathatják meg a világnak, hogy senki másnak sincs olyan harcias kukaca, mint nekik. Rengeteg fegyver és felszerelési tárgy, testreszabható kukacok, változatos környezet (inka, viking, japán, ipari forradalom, őskor), multiplayerben Deathmatch és Fort játékmódok, időkorlátos missziók (Worm-Ops) és beépített pályatervező gondoskodnak a hetekre, sőt hónapokra elegendő önfeledt szórakozásról.
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer