Árfixált féléves PC World előfizetés ajándékkal

10 560 Ft Cikkszám: PCWFIX_2022_6

Tarts lépést a digitális világgal a PC World előfizetői akciójával!

Kedvezményes ajánlatunkban hat lapszámot szerezhetsz meg kedvező áron, így fél évig képben maradhatsz a legfrissebb technológiai és informatikai trendekkel, illetve a frissen megjelenő eszközökkel és szoftverekkel, amikkel a legtöbbet hozhatod ki a digitális világból. A tech újdonságok mellett a GameStar rovatban minden hónapban kitekintünk a sokszor csúcstechnológiát használó videojáték-iparra is, ahogy a segélyvonalunkon keresztül olvasóink problémáira is igyekszünk megoldást találni.

A cikkek, tippek, tesztek mellett minden lapszámhoz jár valamilyen extra ajándék is, egy teljes játék mellett két teljes verziós PC-s programmal és biztonsági szolgáltatásokkal segítjük olvasóinknak! 

Előfizetői akciónkkal pedig még inkább biztonságban tudhatod eszközeidet, és így privát információidat, ugyanis a féléves előfizetői akció résztvevői a megszokott biztonsági szoftverek mellett 6 hónapos Norton 360 Standard előfizetést is kapnak. Ehhez a megszokott vírusvédelem mellett jelszókezelő, VPN, tűzfal, és 10 GB-ig felhőalapú biztonsági mentés is kapcsolódik, így a kiberbiztonságodat több irányból biztosíthatod!

Kiegészítő információ

Rendelhető banki átutalás, bankkártyás fizetés, készpénzes fizetés opcióval.

Az ingyenes "előfizetői példány postai kiszállítás" csak Magyarország területére vonatkozik.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer